U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u deelnam of interesse toonde voor Levensbloem workshops, Levensboom workshops of Oneness Blessing sessies.
Kan u de mail niet goed lezen? Zie het in uw browser. Niet meer geïnteresseerd?
Unsubscribe Instantly.

Oneness Blessing
 

Zondag 14 December 2008

jyotisha Beste [firstname] jouw maandelijkse nieuwsbrief met onderwerpen om je hart te laten fluoreren. Door ten eerste je verdriet te omarmen, zodat je intenser kan genieten van je leven op jouw bewustzijnsniveau. Ten tweede door je bewustzijn te verhogen door heilige geometrie meditaties te beoefenen. Bronnen hiervoor zijn Egypte, Tibet en India. Hans Jyotisha

Christmas Oneness Blessing

Volgende week zondag 21 December organiseren we net als vorig jaar weer een Kerstmis Oneness Blessing met aansluitende een feestelijk rijk aangeklede lunch. Wellicht wordt het een zondag met mooie witte sneeuw. Wist je dat er een verscheidenheid aan sneeuwvlokken bestaat? Zie onderstaande plaatje met een schoonheid aan sneeuw. Christ-mas verwijst naar chrystalize of kristaliseren op zijn Nederlands. De sneeuwkristallen zijn daarvan een voorbeeld.

sneeuw vlokjes


Het is belangrijk i.v.m. de catering dat je uiterlijk vrijdag a.s. bent aangemeld. Kinderen zijn welkom en hoeven niet te betalen. Wil je meer informatie over een Oneness Blessing sessie en tips klik dan op Read More »

back to top Back to top

Oneness Blessing op afstand ervaren

Inline ImageOneness Blessing sessies worden over de gehele wereld georganiseerd. Zie Handige Links in de linker kolom. Zelf organiseren we elke 2 weken op zondagmorgen een sessie. Je kan de Oneness Blessing ervaren terwijl je niet fysiek aanwezig bent. Door je even aan te melden en met attentie en intentie te werken kan je toch de vruchten plukken van de Oneness Blessing. Zoem ten laatste om 11:45 uur in als het Oneness Blessing geven daadwerkelijk fysiek plaatsvindt. Evenwel adviseren we je zelf ook een goede voorbereiding te doen:

  • meldt je aan voor het remote ontvangen via het kontakt formulier
  • voel voor welk verdriet of dualiteit in je leven de Oneness Blessing wilt ontvangen
  • verbindt je zelf door attentie en intentie met de groep die Oneness Blessing ontvangen
  • nodig al je leraren, voorouders en ouders uit met dankbaarheid om je te ondersteunen
  • doe enkele yoga oefeningen
  • doe enkele mantra oefeningen
  • zit recht op je meditatie kussen of stoel en stel je voor en voel dat je de Oneness Blessing ontvangt

Als je vragen hebt omtrent het op afstand ontvangen van de Oneness Blessing laat me dit dan even weten via het contact form.

back to top Back to top

Praktijk open en nieuwe healing website ter ondersteuning

Inline ImageAl vele jaren blijken de wonderen nog niet de wereld uit te zijn als er spontane genezingen plaatsvinden. 10 jaar lang heb ik geen zieke mensen meer professioneel geholpen. Wel vrienden, familieleden en veel anonieme mensen op straat met bijvoorbeeld gebroken benen of in ambulances. Deze pauze was nodig voor verdieping en door mijn eigen traumas te gaan, waardoor ik weer kan genieten van het healing en mensen gelukkiger maken. Op de website tref je informatie aan over te behandelen klachten, behandelplan en nog veel meer.

Read More »

back to top Back to top

Intentie, inzet en magische hulp

Deze 3 onderdelen worden door Oneness University onderwezen om succesvol te zijn. Voor intentie dien je helder voor ogen te hebben wat je doelstellingen zijn om te groeien in het leven. Het leven is niet anders dan relaties. Inzet betekent aansporen tot aktie. Wat is je droom? Ga elke dag iets doen om je droom te realiseren. Magische hulp refereert naar het Engelse woord Grace. Dit betekent zoveel als dat omstandigheden je gunstig gezind zijn. Bijvoorbeeld de stemming van een leraar die je proefwerk nakijkt. Je hebt hier zelf niet direct invloed op. Wel kan je magische hulp bevorderen door elke dag bewust en dankbaar te zijn voor de magische hulp die je al in je leven hebt ontvangen. Door de aandacht er op te vestigen komt er meer magische ondersteuning voor het oplossen van obstakels en vlotte manifestatie.

back to top Back to top

Footer